Услуги, които предоставяме

Ние предоставяме цялостни услуги за управление на събития за конференции, срещи и други събития, като гарантираме безпроблемно изживяване както за организаторите, така и за присъстващите.

Ние предоставяме цялостни услуги за планиране на конференции, от мозъчна атака и идея до изпълнение и последващи действия, като гарантираме запомняща се и ефективна конференция.

Ние се занимаваме с координацията на лекторите, от идентифицирането на правилните лектори до управлението на тяхната логистика, осигурявайки запомнящо се и въздействащо събитие.

Ние предлагаме услуги за поточно предаване на живо за събития, които ви позволяват да достигнете до глобална аудитория, увеличавайки ангажираността и разширявайки обхвата на вашата марка.

Управление на събития

В TEDx Youth Sofia разбираме важността на едно добре управлявано събитие. Ето защо ние предоставяме цялостни услуги за управление на събития, които гарантират безпроблемно изживяване както за организаторите, така и за присъстващите. Нашият опитен екип за управление на събития се занимава с всичко – от избор на място и логистика до кетъринг и аудиовизуални услуги. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да разберем техните уникални нужди от събития и да предоставим изживяване, което надхвърля техните очаквания.

Планиране на конференцията

Конференциите са отлична възможност за бизнеса и организациите да се свържат с аудиторията си, да предадат своето послание и да стимулират ангажираността. В TEDx Youth Sofia ние предоставяме цялостни услуги за планиране на конференции, които гарантират незабравимо и ефективно изживяване на конференцията. От идеята и мозъчната атака до изпълнението и последващите действия, ние работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да създадем сплотено изживяване на конференцията, което е в съответствие с тяхната марка и цели.

Координация на говорителя

В TEDx Youth Sofia вярваме, че лекторите са сърцето и душата на всяко събитие. Ето защо ние предлагаме услуги за координиране на лектори, които гарантират безпроблемно и запомнящо се събитие. От идентифицирането на правилните лектори до управлението на тяхната логистика, ние се справяме с всичко, оставяйки ви свободни да се съсредоточите върху предоставянето на запомнящо се и въздействащо събитие.

Допълнителна услуга 1: Поточно предаване на живо

В TEDx Youth Sofia разбираме, че физическите събития не винаги са възможни или практични. Ето защо ние предлагаме услуги за поточно предаване на живо за събития, което ви позволява да достигнете до глобална аудитория и да разширите обхвата на вашата марка. Нашите услуги за поточно предаване на живо са проектирани да бъдат висококачествени, надеждни и ангажиращи, като гарантират, че присъстващите се чувстват като част от събитието, дори и да не присъстват физически.